Teatergruppen Masken

Det er med stor glede jeg presenterer Teatergruppen Maskens nye web-sider som jeg håper kan være til både glede og informasjon, og samtidig gi et lite innblikk av hva teatergruppen har på programmet til en hver tid.
Årets store nyhet er samarbeidet med Teater Ibsen, Marinemusikken og Masken om å sette opp en moderne utgave av «Peer Gynt» utendørs på Karljohansvern i dagene 28. august
til 6. september med i alt 10 forestillinger.
Hovedrollen som Peer Gynt spilles av Kåre Conradi, og vår gruppe stiller med 20 aktører sammen med de øvrige profesjonelle skuespillerne fra Teater Ibsen. Dette gleder vi oss virkelig til!
Vennlig hilsen Wigdis Solberg
Horten, 2013


Opprinnelse

Teatergruppen Masken så dagens lys etter initiativ fra Trygve Dahl 1980. Han skrev en annonse i Gjengangeren der han etterlyste folk som kunne tenke seg å spille revy i Horten. 12 revyglade personer stilte 2. desember på det første møtet som ble avholdt hjemme hos Marit Heimdahl.
I og med at vi ønsket å sette opp både teaterforestillinger, kabareter og revyer ble navnet på gruppa Teatergruppen Masken. Gruppen har satt opp årlige revyer og teaterforestillinger, med unntak av noen år (se egen oversikt her).

Med årene har Teatergruppen Masken fått flere undergrupper: Minimasken, Ungdomsmasken (tidligere Kost og Mask), og Nøstemasken.

Teatergruppen Masken er stadig på jakt etter personer som ønsker å være med i gruppa. I tillegg til aktører på scenen er det mange personer involvert ved hver oppsetting med lyd, lys, rigging, musikk, annonser, PR, sminke, hår, kostymer og rekvisitter. Vi trenger glade, interesserte, arbeidsomme og positive personer som ønsker å jobbe både på, bak og foran scenen. Vi kan love et imøtekommende, spenstig, spennende og lærerikt miljø.
Velkommen!

Mer informasjon:

Utdypende Historie

Oppsettninger

Blogg på WordPress.com.

opp ↑