Jungelboken 2012

Bakkenteigen Kulturhus, 16.-18. mars 2012 (3 forestillinger)

Rudyard Kiplings historie om menneskebarnet Mowgli presenteres her i Vidar Magnussen sin aktuelle og morsomme versjon. Jungelboken var en stor hit på Store Scene i Bergen med over 25 000 solgte billetter. Deretter har den hatt stor suksess på Chat Noir og Drammens Teater.

Vidar Magnussen har dramatisert Kiplings roman til et humoristisk og tankevekkende eventyr som inkluderer hele det kjente og kjære rollegalleriet. I Magnussens lekende univers møter vi også noen særdeles sjarmerende og komiske nykommere og en perlerekke av sprelske sanger, alle med opphav fra det glade 80-tallet.

Anmelderne har vært over seg av begeistring for Jungelboken, og har kastet både femmere og seksere på terningene. Overskrifter som «En komisuksess. en scenisk triumf» (Bergens Tidene), «Unik humoroppsetting» (Aftenposten) og «Jungelfyrverkeri» (BA) har prydet avisene.

Vi ble helt betatte da vi så den på Chat Noir i Oslo. Vi grep fatt i opphavsmennene, Vidar Magnussen (manus) og Øystein Lund Olafsen (musikk) og sa med en gang «Den vil vi ha. Den vil vi sette opp», sier Birgitte Røed.

– De var ikke like entusiastiske som vi var. Vi måtte fortelle dem hva Minimasken er og hva vi har fått til av oppsetninger. Da fikk vi også klarsignal, og har til og med fått med oss Øystein Lund Olafsen til å stå for musikken.

Vi i Minimasken er stolte over å være den første amatørteatergruppen som fikk sette opp denne versjonen av Jungelboken!

Instruktør: Birgithe Røed Jonsrud

Koreograf: Julianne Kolsøe Morken
Komposisjon og musikk: Øystein Lund Olafsen

Reklamer

Blogg på WordPress.com.

opp ↑