Nøstemasken

Nøstemasken ble startet av Ingvild Walaas Andersen, sommeren 2004. Hun hadde med seg flere gode medarbeidere i gruppen: Monica Wårheim, Line Bregner Saglien, Kristin Myrabø Løkeberg, Anett Saglien og Gabriela Berntzen.
Målet for Nøstemasken er: «Lek og moro i teaterregi». Delmål: å skape trygghet og pedagogisk bearbeidelse i ønsket om å stå på en scene og spille teater. Det vil bli lagt vekt på at barna skal ha det gøy og utvikle seg gjennom forskjellige dramaleker og aktiviteter. Og som etter hvert kan forberede barna til å fremføre teaterstykker. Det vil bli lagt på et helt enkelt nivå. Barna skal synes det er gøy og ikke noe press.

Klikk for Nøstemaskens oppsettinger her.
Det er ikke opptaksprøver i Nøstemasken.
Det er bare å sende en søknad og skrive litt om barnets ønsker å være med og interesser.
Det er også viktig og ta med generell informasjon som: fødselsdato, kontaktpersons telefon og adresse i søknaden. Nøstemasken vurderer søknadene i forhold til behovet for likevekt i gruppen på jenter og gutter, og vurderer også alder når gruppen skal settes sammen. Høstinntaket er i august og vinterinntaket i januar.
Instruktør er Siv Anitra Tiller, men det er leder av Nøstemasken som skal kontaktes ved eventuelle forespørsler (se under styret og kontaktinformasjon).
Nøstemasken har prøver på Vadlatun Ungdomslokale, Kirkebakken, Borre hver mandag fra
kl. 17.30. – 19.00. Nøstemasken har 2 forestillinger i løpet av året, en før jul og en på våren. Målgruppen for å være med er alle barn fra 6-10 år.

Reklamer

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑