Ungdomsmasken

Høsten 1987 ble ungdomsgruppa Kost og Mask dannet. En teatergruppe for de som var for store til Minimasken og for unge for Masken. Gruppen var et tilbud til tenåringer som ønsket å stå på scenen. Tore og Anne-Jorunn Kristiansen sto i spissen for gruppen. Kost og Mask ble tildelt Borre Kommunes kulturstipend og ved Ungdommenes kulturmønstring, ble de kvalifisert til fylkesmønstringen i Borre.

Etter en pause på mange år har aktørene som har blitt for ‘gamle’ for Minimasken dannet en ny gruppe. En videreføring av Kost og Mask, men nå under nytt navn: Ungdomsmasken.

I 2014-2015 deltar ungdomsgruppa i Masken for første gang i den landsomfattende teaterkonkurransen for ungdom – DUS, og oss bekjent er det første gang en teatergruppe fra Horten deltar i DUS.

DUS (Den Unge Scene) er en årlig konkurranse med 12 regionale delfinaler og en landsfinale i Oslo i mai. Ungdomsmasken skal spille i sin delfinale i Skien, 20.-21. mars, og vi setter det opp her i Horten allerede 17. og 18. mars!

Stykket er nyskrevet av den kjente forfatteren Torun Lian, og er en nær historie om sorg, savn og kjærlighet.
Våre aktører får virkelig utfordret sine skuespillerferdigheter når de i en time skal gjøre sitt beste for å lokke frem tårer, smil og latter hos sitt publikum.

Regi: Ruth Karlsvik

Sted: Artilleriverkstedet på Karljohansvern
Tid: 17. mars kl. 19.00 og 18. mars kl. 19.00.
Varighet: 1 time
Entre kr 50,- (betales i døra)

Kontaktperson er Tove Kristoffersen tove@c-kristoffersen.no

Reklamer

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: